galatasarayici@hotmail.com adresinden bizle irtibata geçebilirsiniz..
(ekşi sözlük yazarları tarafından hayat verilmektedir..)

18 Nisan 2010 Pazar

kolay mı be çocuk!

kolay mı be çocuk bir çırpıda metin oktay olmak?


var mı öyle 2 yılda hagi olmak?


tribünlerin "büyük kaptan" diye bağırması ile büyük kaptan olmak kolay mı?



anadolu' nun "messi" si olmak bile daha kolay olabilir.



o pazubandı kimler taktı koluna, onun ağırlığında kolları havaya kaldırmak o kadar kolay olmasa gerek.
sen ufacık bir çocuksun daha.
o etiketleri senin orana burana yapıştıranlarda kabahat.
ama çocukluğundan da bilmelisin, o etiketler çıkartılırken daha çok acı verir, can yakar...

15 yorum:

  1. saçmalamışsınız. hemen yumruk attı diye sorumsuzluğu etiketini yapıştırın arda'ya. olayın iç yüzünü bilmeden böyle yazılar yazmak doğru değil. akşama illa ki kulüpren açıklama gelir...

    YanıtlaSil
  2. katılmadığım bir yazı.. şu an için kesin olarak bilinen bir şey yok, dedikodulardan yola çıkarak bildiğimiz şey de canerin arda ya sert girmesi ve ardından "adam mısın lan sen?" demesi.. napıcaktı arda? haklısın güzel kardeşim mi dicekti? çocuk ne yapsa yaranamıyor zaten yangına körükle gidin siz de bravo.. hadi böyle bir yazı yazıcaktınız tamam eyvallah fikirlere her zaman saygım var, bari GS spor klübünden resmi açıklama gelsin de öyle yazın ne yazıcaksanız.

    YanıtlaSil
  3. o kadar çok yalakası var ki her olumsuz daha doğrusu objektif haberde altına bişeyler iliştiren.. artık eş dosttan mı istiyo ya da parayla bir ekip mi tuttu internette nerde kötü bişey yazsalar hemen altına onu övsünler savunsunlar die bilinmez.

    YanıtlaSil
  4. yazının tarihine bakarsan yumrukla ilgisi olmadığını, daha önce yazdıklarını anlayabilirsin.. arda' nın bu gidişi ikinci yarının başından beri sürmektedir.. futbol oynadığını gören olmamıştır..

    YanıtlaSil
  5. ne kadar çabuk adam satabiliyoruz değil mi?

    YanıtlaSil
  6. GS LİYİM VE YAZDIKLARIN ÇOK DOĞRU. ARDA EĞER GALATASARAY GİBİ BİR DÜNYA KULUBUNE KAPTANLIK YAPAR DİYENLERE SÖYLEYECEK LAFIM ŞU, GİDİN ANANIZDAN VAJİNA BEKLEYİN KARDEŞİM.

    YanıtlaSil
  7. ne kadar çabuk adam satabiliyomuşmuşuz.. artık savunmayın şu herifi nolur. yalandan hayallerinizle dünya starı yerine koydunuz iki çalım attıktan sonra bişey demedik ortada başarı yokken taraftarımız böle mutlu oluyo heralde die.. fenere gitmesin die takım kaptanı yaptınız yine eyvallah dedik herhalde bizim göremedigimiz bişeyi gördüler bu herifte die.. ama artık yeter.. istatistikmiş asist kralıymış.. tüm asistleri kornerden olan bi adamın krallığını ibrahim üzülmez de yapar. özer hurmacı denen adamın sadece gs maçında koştugu 12kmyi heralde arda efendimiz 5 maçta katediyodur. heeee ama o sakat di miii igneyle oynuyo di mi?? sakatsa oynamicak arkadaş, popülarist mantıkla sakat sakat oynuyorum cok baba gsliyim die çolugu çocugu etkilemicek. sakatken çıkar aslanlar gibi oynar işte o zaman yararı olur. sakatken cıkıp takımı 10 kişi oynatmış bana yararı ne, galatasaraylılıgı ne bu işin?

    YanıtlaSil
  8. olm amlı götlü konuşmayın lan. adam olun aq

    YanıtlaSil
  9. herkes kabul etsin artık. arda gecen sene ki arda değil. şımardı. biz şımarttık. o kim ki kendisini çağıran taraftara arkasını dönecek. kaptan nedir ? basarıda da basarısızlıkta da önde gidendir. elestiriye gelemeyen değil. kimse gs den büyük değil.

    YanıtlaSil
  10. yazılanların hepsini okudum...ve büyük beyaz, sen haksızsın ibne!seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım!!!

    YanıtlaSil
  11. şakamısınız siz anlamadım ki arda arda arda başka bi bok bildiğiniz yok... bi rahat bırakın aq bi rahat bırakında adam nefes alsın sanki idmanda takım arkadaşıyla birbirine giren ilk futbolcu arda önce haddinden fazla büyüttünüz gözünüzde sonra en ufak şeylerde arda şımardı ardanın götü kalktı halbuki ardayı yıllardır tanıyan arkadaşlarına sorsan arda belkide yıllardır aynı kişidir bize gelişi böyledir...arda ardadır kaptandır büyüktür işinize gelirse... hayır bi de çok güzel bi yazı yazmışsın gibi hemen sözlükte paylaşmışsın niye çünkü eline koz geçti hemen en acilinden ardayı boka sokim dedin dimi

    YanıtlaSil
  12. Ellerine sağlık hocam, gerçekten de güzel bi' yazı olmuş. Bülent Korkmaz ve Hagi'nin karakterini zerre kadar sevmesem onları ve Arda'dan farklı görmesem de, bi' Metin Oktay olmak kesinlikle kolay değil.

    YanıtlaSil
  13. elimizde patlayan ikinci hasan şaş
    ha yazık o kel oldugu için bir sinem kobalı yoktu ayrı

    YanıtlaSil
  14. yazıya katılıyorum kesınlıkle

    YanıtlaSil
  15. türkiye ligindeki en gereksiz adam bu arda, sporcu dediğin zeki çevik ve AHLAKLI olur.. böyle götoğlanlarna kaptanlık bandını takan gs'da kabahat.

    YanıtlaSil